TŰZVÉDELMI
SZAKVIZSGA

Oktatás és Szakvizsga 1 nap alatt!

Néhány órás oktatás után még aznap kézbe kaphatja a bizonyítványát!

A tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglakozási ágakról, munkakörökről és a szakvizsga részletes szabályairól szóló 45/2011. (XII.7.). BM rendeletében meghatározott foglalkozási ágakban és munkakörökben csak tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy foglalkoztatható.

  • A tűzvédelmi szakvizsga képzéseink pontos helyét, gyakoriságát, kezdési időpontját a jelentkezők száma határozza meg.
  • Az előre meghirdetett tanfolyamainkon való részvétel egységesen 20.000 Ft +áfa / fő / vizsgatípus. Ezen díj tartalmazza az oktatást és a vizsga költségét is.
  • Az oktatás és a vizsga egy napon van.
  • Az oktatást felkészült, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező tűzvédelmi műszaki szakoktató tartja vizsgacentrikus előadás keretében a hatályos jogszabályok alapján.
  • A sikeres szakvizsgáról az oktatásszervező bizonyítványt állít ki, ami a szakvizsga napjától számított 5 évig érvényes, melynek megújítása 5 évente kötelező!
  • Amennyiben a munkavállaló nem rendelkezik a munkavégzéséhez szükséges érvényes tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvánnyal, úgy ellenőrzés esetén a Katasztrófavédelmi hatóság
    50 000 – 500 000,- Ft közötti tűzvédelmi bírságot szab ki mérlegelés nélkül a munkáltatóra.
Képzésről

Képzés időtartam: 3+1 óra
Időtartam: kontakt oktatás és vizsga 1 nap alatt
Létszám: minimum 10 fő

A kihelyezett tanfolyamokról érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy kérjen ajánlatot honlapunkon keresztül. Cégekhez kihelyezett képzés esetén egyedi kalkulációt készítünk!

KÉPZÉSI IDŐPONTJA

Képzés kezdési ideje: Folyamatos ,érdeklődjön elérhetőségeinken

Képzés díja

20.000 Ft + áfa/fő/szak
(mely tartalmazza vizsgadíjat is)

Visszaigazolás

A kitöltött Jelentkezési lapot aláírva emailben kell eljuttatni a kepzes@zsoterkft.com email címre.

Jelentkezést követően a visszaigazolásban tájékoztatást adunk a tanfolyam pontos kezdési időpontjáról, időbeosztásáról, helyszínéről és megküldjük a részvételi díjról szóló számlát.