AKCIÓ!

Online képzés díja: 150 000 Ft, 2023.novemberig
Tanáraink által összeállított tananyagot a részvételi díj tartalmazza!

Egyösszegű tandíj befizetése esetén 5% kedvezményt adunk, így a képzés díja 142 500 Ft lesz!

Felnőttképzési engedélyszámunk: E/2022/000166
Szakmai követelmény azonosító száma: 10325018

ÁLLAMILAG ELISMERT TŰZVÉDELMI FŐELŐADÓ SZAKKÉPESÍTÉST ADÓ KÉPZÉS

A SZAKKÉPESÍTÉSSEL ELLÁTHATÓ LEGJELLEMZŐBB MUNKATERÜLET, TEVÉKENYSÉG LEÍRÁSA:

A tűzvédelmi főelőadó foglalkoztatásra irányuló jogviszonyban vagy szolgáltatóként végzi a jogszabályban meghatározott, legmagasabb tűzvédelmi kockázati szintű gazdálkodó szervek, létesítmények tűzvédelmi igazgatását.

 • Feladatai körében szakmailag előkészíti és támogatja a tűzvédelemmel kapcsolatos, akár fejlesztésre irányuló vezetői döntéseket, intézkedéseket, szervezi és irányítja a tűzvédelmi szervezetben résztvevők tevékenységét, közreműködik a létesítményi tűzoltóságok megszervezésében, hatékony üzemeltetésében. Munkáját részben önállóan, részben vezetőtársaival, beosztottjaival, valamint a hatóságokkal és a szolgáltatókkal együttműködve látja el. Intézkedik a gazdálkodó szervezet, létesítmény tűzvédelmi helyzetének rendezése, szabályozása, tűzvédelmi dokumentumainak elkészítése és helyes kezelése, a tűzvédelmi oktatással és szakvizsgával kapcsolatos feladatok ellátása, a létesítmény hatósági ellenőrzése, a tűzvédelmi jogi és szakmai szabályok betartatása, valamint a hiányosságok megszüntetése érdekében. Tűz esetén intézkedik a gazdálkodó szervezet tűzjelzéssel, tűzoltással, mentéssel, valamint a tűzvizsgálattal kapcsolatos kötelezettségeinek, feladatainak jog- és szakszerű teljesítése érdekében.
A PROGRAMBA VALÓ BEKAPCSOLÓDÁS FELTÉTELEI
Jelentkezés

A kitöltött Jelentkezési lapot aláírva emailben kell eljuttatni hozzánk. Ezt követően feldolgozzuk a beékezett jelentkezést és felvesszük a kapcsolatot a jelentkezővel.

SIKERES jelentkezés feltétele a kitöltött jelentkezési lap e-mailen történő megküldése, és a képzési díj / vagy részletfizetés esetén az első részlet / megfizetése!

Visszaigazolás

A kitöltött jelentkezési lapot várjuk a kepzes@zsoterkft.com email címre. Ezt követően a részvételi díjról számlát állítunk ki és emailen küldünk visszajelzést a sikeres regisztrációról, melyben tájékoztatást adunk a tanfolyam időbeosztásáról és információt küldünk a Microsoft Teams alkalmazás helyes használatához.

TŰZVÉDELMI FŐELŐADÓ KÉPZÉS UTÁN A KÉPESÍTŐ VIZSGÁRA BOCSÁTÁS FELTÉTELEI

Az általunk kiállított tanúsítvánnyal lehet jelentkezni a Katasztrófavédelmi Vizsgaközpont által szervezett képesítő vizsgára, aminek eredményes teljesítésével szerezhető meg az államilag elismert szakképesítést igazoló képesítő bizonyítvány.

KÉPZÉS IDŐPONTJA

Képzés kezdési ideje: 2023.november
Várható befejezés: 2024.április

online Képzés díja

150.000 Ft
(Áfamentes, a vizsgadíjat nem tartalmazza. A kedvezmény 2023.novemberig tart) A képzést minimum 15 fő-nél tudjuk elindítani.

Egyösszegű tandíj befizetése esetén: 5% kedvezményt adunk, így a képzés díja
142 500 Ft lesz!

Részletfizetés esetén:

 1. részlet 60 000 Ft ( a képzés induló napjáig)
 2. részlet 30 000 Ft
 3. részlet 30 000 Ft
 4. részlet 22 500 Ft

Vizsga díj: Katasztrófavédelmi Vizsgaközpont díjszabása szerint, ami jelenleg 54.450 Ft/fő. A vizsgára jelentkezésben segítséget nyújtunk (egyéni, vagy csoportos jelentkezés).

Képzés további részletei

Időtartama: 180 tanóra
KEOR besorolás: 1032

 1. Hogyan tudok jelentkezni?

  A jelentkezési lap letöltésével és emailen történő megküldésével a kepzes@zsoterkft.com címre.

 2. Miért érdemes a mi képzésünkre jelentkezni?

  – Több éves tapaszlat a Tűzvédelmi / Munkavédelmi oktatás területén, sikeres képzések, sikeres vizsgák és elégedett résztvevők
  – Kiváló oktatók
  – Online kontakt órás képzési lehetőség
  – Munka és Tűzvédelemmel foglakozó cég vagyunk, szolgáltatunk nagyobb magyarországi telephellyel rendelkező cégeknél, így tudásunk naprakész, melyet folyamatosan bővítünk és ezt a tudást adjuk tovább.

 3. Meddig lehet jelentkezni?

  – Jelentkezni egészen a képzések indulásáig lehet. Egyes képzéseknél még a tanfolyam indulása után is van lehetőség becsatlakozásra. Ez azonban megnehezítheti a képzési anyag elsajátítását, ezért javasoljuk, hogy a jelentkezését mielőbb adja le a kiválasztott tanfolyamra, illetve becsatlakozáskor érdeklődjön a felzárkózás lehetőségeiről.

 4. Mi szükséges a beiratkozáshoz?

  – Jelentkezési lap, kitöltve és aláírva (ezzel már regisztrál a résztvevő a képzésre)
  – személyi igazolvány másolat
  – lakcímkártya másolat
  – nem magyarországi állampolgárság esetén a magyarországi tartózkodást igazoló okirat másolata
  – a képzés megkezdéséhez szükséges bizonyítvány másolata (érettségi bizonyítvány)
  – foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított szakmai alkalmasságot igazoló dokumentum – Munkavédelmi előadó képzésnél

 5. Kik tanítanak a képzésen?

  – Egyetemi, felsőfokú végzettséggel rendelkező, a saját szakmájukat aktívan gyakorló, valós tapasztalattal rendelkező szakemberek.

 6. Mennyit lehet hiányozni?

  A képzéseink résztvevői felnőtt emberek, akik maguk osztják be az idejüket, és akik a képzésről saját felelősségükre hiányozhatnak. Tisztában vagyunk vele, hogy munka és család mellett tanulni kihívást jelenthet, és komoly elkötelezettséget kíván egy képzésen való résztvétel. Mégis nyomatékosan tanácsoljuk minden jelentkezőnknek, hogy tegyen meg mindent, hogy lehetőleg minden foglalkozáson vegyen részt és minden kiadott feladatot időben teljesítsen. Ez fontos ahhoz, hogy fel tudjuk a résztvevőket készíteni a sikeres szakképesítő vizsgára és a szakma önálló gyakorlásának a megkezdésére. Amennyiben a hiányzások mértéke meghaladja a 20%-ot, úgy képzőként jogunk van ezt a tényt a képzési igazoláson feltüntetni.

 7. Hogyan fizethetem a tandíjat?

  – A jelentkezést követően küldjük a számlát, melyet a jelentkezési lapon bejelölteknek megfelelően küldünk el. Ha a résztvevő egy összegbeni fizetést jelölt be, akkor 30 napos fizetési határidővel. Ha a résztvevő a részletfizetést jelölte be, akkor ennek megfelelően 3- 4 részre bontva az összeget, küldjük ki a
  számlát.
  – A számlán szereplő számla sorszáma és a számlaszám megadásával tud a jelentkező utalást indítani.

 8. Milyen kedvezményeket lehet igénybe venni?

  – Ha több képzésünkön is részt vesz akkor az első alkalmat követően a következő képzések áraiból 5% kedvezményre jogosult a résztvevő. A kedvezmények nem összevonhatóak egymással!